Category: Mancare

Restaurante pentru nunți – ideale pentru evenimente speciale

restaurant nunti bucuresti

Atât cei tineri, cât și cei mai în vârstă sunt foarte interesați de locuri în care își pot organiza evenimentele deosebite din viața lor, caută restaurante de nunți în București, mai ales, atunci când vor ca totul să iasă ca la carte. Nu e niciun secret faptul că dintre locațiile preferate în acest scop, Trattoria Buongiorno este în topul preferințelor clienților.

Nunta de vis poate fi organizată de cei de la TrattoriaBuongiorno

Internetul este cea mai ușoară cale de a găsi un restaurant de nunți potrivit dorințelor tale și posibilităților materiale, în același timp. Cei care intră pe TrattoriaBuongiorno.ro se pot convinge în câteva minute de ceea ce poate oferi personalul în cazul acestui restaurant pentru nuntă. Ceea ce este foarte interesant și ar trebui să atragă atenția din primul moment este faptul că se poate face o cerere de ofertă personalizată direct, online, fără a pleca de acasă sau de la serviciu niciun minut. Știi de la început dacă vrei să discuți mai mult cu reprezentanții acestui restaurant de nunți din București.

Cauți un restaurant pentru nuntă? Raspunsul e evident – Trattoria Buongiorno

Tot ce ai în minte se poate transforma în realitate cu ajutorul consilierului de evenimente care te poate îndruma pas cu pas în scopul realizării unui eveniment desăvârșit. De la banalele prăjituri, la muzică, aranjamente, ecran de proiecție, până la servicii foto și video, totul se poate hotărâ împreună, astfel încât rezultatul să fie pe măsura așteptărilor, chiar să le întreacă, ceea se și întâmplă de foarte multe ori. Vrei și un tort personalizat, nu-i așa? Foarte ușor! TrattoriaBuongiorno este tot ceea ce îți trebuie. Consultantul îți va fi alături la fiecare decizie, astfel încât ceea ce pentru unii pare o corvoadă, pentru tine să devină o mare plăcere.

Continue Reading

Cine se ocupa de organizarea de evenimente corporate?

Cei care muncesc in corporatii se intalnesc frecvent la petreceri determinate de cate un eveniment corporate. Pentru astfel de petreceri speciale este nevoie de un restaurant de petreceri bun, care sa stie sa raspunda cerintelor intr-un mod cat mai elegant si prompt.

Un restaurant de evenimente din Bucuresti pentru organizare evenimente corporate

evenimente corporate - trattoria buongiornoDin ce cunosc personal, restaurantul cu specific italienesc din Bucuresti se pricepe foarte bine la astfel de intruniri speciale, favorizand deschiderea spre o atmosfera de comunicare, ceea ce se si doreste printr-un eveniment corporate.

Cel care se ocupa de organizarea unui astfel de eveniment corporate este un specialist, o persoana special delegata pentru a pune la punct fiecare detaliu al petrecerii: de la decoratiunile cele mai simple, pana la personalizarea tortului. In acelasi timp, acesta poate sa puna la dispozitie, in functie de dorinte, formatii de muzica sau DJ, fotografi sau un ecran pentru proiectiile firmei. Toate acestea le ofera consilierul de evenimente in dialog deschis, in care sunt ascultate toate preferintele in ceea ce priveste evenimentul corporate.

Mancarea este foarte buna, fie ca mergi doar la o cina cu familia, fie ca participi la un eveniment corporate: nu este nicio diferenta. Un restaurant de evenimente din Bucuresti stie sa intampine cererea si gusturile culinare ale clientilor pentru ca se respecta. Nimeni nu a plecat nemultumit dintr-un restaurant de petreceri la care organizarea este perfect pusa la punct, unde personalul calificat lucreaza cu daruire si pricepere.

Esti delegat sa te ocupi de o petrecere corporate? Apeleaza cu cea mai mare incredere la un restaurant de petreceri precum Trattoria Buongiorno care are consilier de evenimente. Astfel poti fi sigur ca nu se va intampla nimic neprevazut, pentru ca meseria acelor oameni este sa aiba grija ca petrecerea sa iasa perfect, mai bine decat ai fi gandit-o tu insuti.

Continue Reading

Ce poate fi mai gustos decât o pizza la o trattoria din Bucuresti?!

pizza la trattoria buongiorno din bucuresti

De fiecare dată când îmi pun în gând să ies la o gustare cu familia mea, aleg cu regularitate o Pizzeria din București, unde știu că se face cea mai bună pizza tratoria din câte am gustat în viața mea. Dacă aș fi fost vreodată în Italia, aș spune că este o pizza ca la mama ei acasă, dar nu am fost, așa că de fiecare dată când merg acolo îmi imaginez că evadez într-o Italie atemporală, în care obiceiurile și mâncarea bună au rămas mereu aceleași, neschimbate de trecerea timpului și de modernizarea excesivă, uneori.

Un meniu bogat și desăvârșit la pizzeria în București

meniu trattoria buongiorno din bcuurestiNu trebuie să fii un specialist în privința bucătăriei, nu trebuie să fii unul dintre cei trei chefi din Masterchef sau Chefi la cuțite ca să realizezi care mâncare este bună și care nu. Dacă îți face plăcere și te simți relaxat revii, dacă nu, alegi un alt loc pentru a te simți confortabil. Normal că eu am considerat că a merge la o pizza tratoria ca un fel de ritual al plăcerii, având în vedere că mâncarea este atât de apetisantă încât ai senzația că săvârșești un păcat din prea multă plăcere.

Dacă eu prefer pizza de Tratoria Buongiorno cu multă mozzarella, cu bacon Italian afumat, oregano din belșug și sos delicious, nu înseamnă că toată lumea ar trebui să aleagă aceeași comandă la vizita într-o pizzeria din București. Zuppa, Crema, Caponata siciliana, Melanzane alla Parmegiana, Burrata fresca, Lasagna, Spaghetti alla Carbonara, Tagliatelle, Risotto, Antipasto, Salmone alla griglia, Patate, Filetto, Bisteca, Torta, Tiramisu… doar ca să enumăr câteva dintre bunătățurile care deja mă determină să salivez pofticios.

Oricine își poate găsi cu ușurință preferințele culinare fie că e pui, vită, porc, pește, fructe de mare sau mâncare vegetariană.

Continue Reading
Copyright @ Cevadevis.tv