Category: Incaltaminte

Căutând pantofi pentru bărbaţi…

Sunt un om absolut normal care îşi doreşte să poarte lucruri bune, de calitate, care să asigure nu doar o imagine pozitivă, dar şi un confort optim. În funcţie de ceea ce găsesc pe piaţa noastră, prefer să dau ceva mai mulţi bani dar să achiziţionez produse care să mă ţină şi în care să mă simt foarte bine. În ceea ce priveşte pantofii pentru bărbaţi, pentru mine reprezintă un punct sensibil. Da, chiar consider că pantofii pentru bărbaţi trebuie să fie de cea mai bună calitate.

pantofi barbati pieleAtunci când întâlnesc pentru prima dată o persoană, mai ales de sex masculin, mă uit ce pantofi de bărbaţi poartă, astfel încât să îmi fac o primă părere despre individul respectiv. Eu consider că pantofii de bărbaţi caracterizează foarte bine persoana care îi poartă, tocmai de aceea trebuie aleşi cu mare grijă. Nu cred că este vorba de snobism şi nici de idei preconcepute, este doar observaţie directă.

Cum îmi aleg eu pantofii de bărbaţi

Eu sunt foarte atent la pantofii de bărbaţi şi atunci când vreau să îmi cumpăr o nouă pereche. Este adevărat că nu am o bogată colecţie de pantofi pentru bărbaţi şi nici nu intenţionez acest lucru. Întotdeauna îmi cumpăr pantofi de bărbaţi exact atunci când îmi sunt necesari, nu din dorinţa de a mai avea o pereche, eventual la modă. Niciodată nu îmi cumpăr pantofi de barbaţi doar pentru că am văzut vreun model la cineva şi vreau exact la fel.
Eu îmi cumpăr astfel de piese de încălţat după ce fac o prospectare a pieţei, atât cea reală cât şi cea virtuală. Mi se întâmplă să găsesc doar pe internet ceea ce cred că mi se potriceşte perfect. Nu e niciun risc, dacă nu se potrivesc îi poţi returna imediat, dar nu mi s-a întâmplat până acum.

Continue Reading

Balerini dama pentru orice situaţii

Tocmai ce simțim primele semne ale primăverii. Temperaturile din ce în ce mai ridicate fac posibilă înlocuirea hainelor de iarnă, grele și întunecate, cu cele de primăvară, ușoare și viu-colorate. Nu e nici un secret faptul că o pereche de balerini de damă reprezintă un semnal al drumurilor din ce în ce mai lungi prin oraș și la locul de muncă.

Balerini de damă sau pantofi sport de damă?

Dacă o femeie ar fi pusă să aleagă cu siguranță că răspunsul ar fi: ambele mi-ar fi de mare folos. Nu există femeie modernă care să nu țină in dulapul de încălțăminte cel puțin o pereche de balerini. balerini dama onlinePentru că sunt ușori, pentru că sunt comozi și lezne de încălțat. Prețul scăzut pentru o pereche uzuală de balerini de damă face posibilă înlocuirea lor rapidă odată cu schimbarea sezonului, așa că nu trebuie ca o femeie să țină foarte bine minte care este starea acestora. Pur și simplu cumpără o pereche de balerini nouă și rezolvă problema cu încălțămintea pentru un sezon călduros.

O ţinută office alături de o pereche de balerini?

De cele mai multe ori nu este potrivit sau recomandat. Pentru că o ținută sobră nu poate fi închisă de o pereche de balerini viu-colorați. Însă dacă insistăm prin a căuta printre magazinele online, vom găsim lucruri interesante. Vom găsi balerini din piele naturală cu o textură extrem de fină și cu o modele adecvate unei ținute mai serioase. Modele cu un toc minuscul sau cu talpă plată pentru a fi potrivite fiecărui gust posibil. Însă oricât de “serios” ar încerca să fie un model de balerini de damă, suplețea și voiciunea transmise de acestia vor face posibilă potrivirea lor cu o ținută lejeră și plimbări urbane diurne.

Continue Reading
Copyright @ Cevadevis.tv