Caut apartamente de închiriat în zona Dorobanţi

dorobanti - case de vanzareDeoarece am un job ce presupune şi deplasări pe termen lung, în funcţie de necesităţile companiei la care lucrez, de multe ori sunt pus în situaţia de a închiria apartamente în diferite locaţii din ţară. Spre exemplu, acum trebuie să închiriez un apartament în zona Dorobanţi din capitală şi sunt în căutarea unei oferte care să mi se potrivească şi care să mă avantajeze atât ca spaţiu, dar şi ca ofertă financiară.

Ce îmi trebuie mie atunci când urmăresc anunţul cu închiriat apartamente în Dorobanţi?

Într-un apartament de închiriat din Dorobanţi am nevoie de trei camere, dintre care două să fie dormitoare, deoarece merg împreună cu familia. O cameră să fie living, iar pe lângă acestea să aibă terasă şi bucătărie mobilată. Parcarea mi se pare foarte importantă, deoarece atât eu cât şi soţia avem maşini personale pe care trebuie să le punem în siguranţă când ajungem acasă. Două băi ar fi de preferat, una pentru noi, părinţii, şi o baie pentru copil. Sunt convins caă sunt foarte multe apartamente de închiriat în Dorobanţi care să îndeplinească toate aceste condiţii deoarece deja am studiat oferta de pe un site specializat de pe internet.
Vreau neapărat ca apartamentul de închiriat din Dorobanţi pe care mi-l doresc să aibă centrală proprie, apometre separate şi, neapărat aer condiţionat. Consider că nu se poate nici macar discuta o închiriere de apartament în zona Dorobanţi dacă nu sunt îndeplinite, în primul rânnd, aceste inime condiţii de locuit decent. Eu nu sunt pretenţios deloc şi nici nu vreau să aibă cele mai moderne detalii posibile deoarece nu este locuinţa mea personală şi nici nu voi sta acolo o perioadă mai lungă de un an sau cel mult doi, în funcţie de felul în care evoluează lucrurile în firma la care lucrez.