Căutând pantofi pentru bărbaţi…

Sunt un om absolut normal care îşi doreşte să poarte lucruri bune, de calitate, care să asigure nu doar o imagine pozitivă, dar şi un confort optim. În funcţie de ceea ce găsesc pe piaţa noastră, prefer să dau ceva mai mulţi bani dar să achiziţionez produse care să mă ţină şi în care să mă simt foarte bine. În ceea ce priveşte pantofii pentru bărbaţi, pentru mine reprezintă un punct sensibil. Da, chiar consider că pantofii pentru bărbaţi trebuie să fie de cea mai bună calitate.

pantofi barbati pieleAtunci când întâlnesc pentru prima dată o persoană, mai ales de sex masculin, mă uit ce pantofi de bărbaţi poartă, astfel încât să îmi fac o primă părere despre individul respectiv. Eu consider că pantofii de bărbaţi caracterizează foarte bine persoana care îi poartă, tocmai de aceea trebuie aleşi cu mare grijă. Nu cred că este vorba de snobism şi nici de idei preconcepute, este doar observaţie directă.

Cum îmi aleg eu pantofii de bărbaţi

Eu sunt foarte atent la pantofii de bărbaţi şi atunci când vreau să îmi cumpăr o nouă pereche. Este adevărat că nu am o bogată colecţie de pantofi pentru bărbaţi şi nici nu intenţionez acest lucru. Întotdeauna îmi cumpăr pantofi de bărbaţi exact atunci când îmi sunt necesari, nu din dorinţa de a mai avea o pereche, eventual la modă. Niciodată nu îmi cumpăr pantofi de barbaţi doar pentru că am văzut vreun model la cineva şi vreau exact la fel.
Eu îmi cumpăr astfel de piese de încălţat după ce fac o prospectare a pieţei, atât cea reală cât şi cea virtuală. Mi se întâmplă să găsesc doar pe internet ceea ce cred că mi se potriceşte perfect. Nu e niciun risc, dacă nu se potrivesc îi poţi returna imediat, dar nu mi s-a întâmplat până acum.

vis

View more posts from this author
Copyright @ Cevadevis.tv