Royal Canin Maxi Adult este o hrană uscată perfect potrivită pentru câinele tău

De fiecare data când trebuie să reînnoiesc stocul de hrană pentru câinele meu, realizez fapul că Royal Canin Maxi Adult este cea mai bună alegere cu putinţă. Foarte recomandată de crescătorii de câini în general, dar mai ales de cei care au câini de urmă, câini ciobăneşti, câini de pază, ogari de curse sau retrieveri. Este esvident faptul că sunt în centrul atenţiei câinii maxi. Aceştia au abilităţi deosebite în ceea ce priveşte forţa, puterea, mirosul deosebit de dezvoltat care îi recomanda pentru a fi în slujba de încredere a oamenilor.

Royal Canin Maxi Adult are în vedere atenţia pentru punctele sensibile ale câinilor

Royal Canin Maxi AdultCei care deţin câini de talie mare ştiu că aceştia sunt mai pretenţioşi tocmai prin prisma propriilor puncte slabe: un tract digestiv ce se caracterizează ca fiind mic, o capacitate de digestive mai mică tocmai din acest motiv, scaunele destul de moi în mod frecvent din cauza intestinului subţire permeabil, sodiul este dificil absorbit, fermentarea este un proces determinat de o activitate leneşă în colon.

Avantajele folosirii Royal Canin Maxi Adult sunt numeroase

Putem vorbi despre Royal Canin Maxi Adult ca despre o mâncare ce are şi rol de medicament, aproape, prin conţinutul bogat în săruri minerale, taurină, glucozamină, condroitină, acizi EPA şi DHA.
Fiecare dintre aceste substanţe enumerate mai sus joacă roluri foarte importante în: activitatea inimii, funcţia antiinflamatoare, trazitul intestinal, forma fizică, rezistenţa muşchilor, frumseţea pielii şi a blanei. Dincolo de funcţiile biologice, vobim şi despre pofta de mâncare a câinelul căruia îi face o reală plăcere să deguste Royal Canin Maxi Adult, fără ca stăpânul să îşi facă problem dacă animalul său este correct alimentat sau nu.
Cu siguranţă că Royal Canin Maxi Adult oferă tot ceea ce trebuie câinelul tău!